Ημερήσια Εκδρομή

Λαγκάδια – Βυτίνα
(Σπήλαιο Κάψια)

Κυριακή 17/12/2017 – Τιμή συμμετοχής: 16 € (πούλμαν)

 

Πρόγραμμα
Αναχώρηση γύρω στις 8.00 με πρώτο προορισμό μας το επιβλητικό Σπήλαιο Κάψια, το  οποίο  οι ειδικοί το έχουν κατατάξει στον κατάλογο των 10 πιο αξιόλογων σπηλαίων της ελληνικής επικράτειας. Σταλακτίτες και σταλαγμίτες, νερά που ακινητούν στην ησυχία της γης, χρώματα και σχέδια και η ζωντανή ψυχή του πλανήτη δημιουργούν μια πραγματικότητα που δεν τη χωράει ο νους του ανθρώπου. Το σπήλαιο διασώζει πλούσιο λιθωματικό υλικό με σπάνιους χρωματισμούς, χρησιμοποιήθηκε δε από τον άνθρωπο κατά τους Νεολιθικούς και τους Ελληνιστικούς Χρόνους, καθώς και στην ύστερη αρχαιότητα (4ος-6ος αιώνας μ.Χ.).

Τιμή εισιτηρίου για group: 3 € – Παιδιά από 5 – 18 ετών: 2 €

Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για το παραδοσιακό χωριό της Αρκαδίας τα γραφικά Λαγκάδια. Το «κρεμαστό χωριό της Πελοποννήσου», όπως αποκαλείται από παλιά, είναι ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό αριστούργημα, με εκπληκτικά πέτρινα αρχοντικά και καλντερίμια, σκεπαστές αυλές και σκαλιστές εξώπορτες, πελεκητές καμάρες και παλιές εκκλησίες, ελικοειδή πέτρινα μονοπάτια και σκαλιά, τοξωτά γεφύρια, νεροτριβές και νερόμυλους. Εδώ θα παραμείνουμε και για το μεσημεριανό μας γεύμα (φαγητό ελεύθερο). Το απόγευμα θα μας βρει στην πανέμορφη & κοσμοπολίτικη Βυτίνα, όπου θα κάνουμε τον περίπατό μας στα δρομάκια του χωριού, όπου κυριαρχούν τα σπίτια από ντόπιο μαύρο μάρμαρο και θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στον περίπατό σας το ρομαντικό Δρόμο της Αγάπης, ανάμεσα στις δεντροστοιχίες.

Συγκέντρωση σε προκαθορισμένη ώρα και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σημειώσεις:

Παιδάκια έως 5 ετών δωρεάν
-Παιδάκια 6 έως 12 ετών τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 8 €.

-Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να γίνουν αναλόγως των καιρικών συνθηκών την ημέρα της εκδρομής και πάντα με πρωταρχικό στόχο την ασφάλειά σας.
-Ακυρώσεις θέσεων-επιστροφή χρημάτων έως την Πέμπτη 14/12/2017

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός – Συνοδός
  • ΦΠΑ απόδειξη

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Οι είσοδοι στα μουσεία και στους χώρους ενδιαφέροντος

Τρόπος πληρωμής

  • Στους χώρους του γραφείου μας, Ακακιών 52, Πολύδροσο Αμαρουσίου
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

    Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.61.35.563 ή στο email: info@skantzostravel.com

Pin It on Pinterest

Share This