ΜΕΓΑΛΟ Μ Α Ρ Ο Κ Ο – Tαγγέρη

Καζαμπλάνκα, Ταγγέρη, Ραμπάτ, Μεκνές, Φεζ, Μιντέλντ, Ελ Ρασιντία, Ερφούντ, Μερτζούγκα, Ριζανί, (Άνω, Μέσος  & κάτω Άτλαντας),

Φαράγγι του Τόντρα, Τινερχίρ, Ουαρζαζάτ, Μαρρακές, Εσσαουίρα

11 Ημ./10 διαν/υσεις με μία επιπλέον διαν/υση στο Μαρρακές

Αναχωρήσεις: 23.07, 01.08, 13.08, 22.08

Ο μεγάλος «καημός» όλων των ταξιδιωτών που επιλέγουν το κλασσικό Αυτοκρατορικό Μαρόκο, είναι πως δεν βλέπουν έρημο και δεν επισκέπτονται τα πανέμορφα φαράγγια και τα χωριά με τις κάσμπες της Οροσειράς του Άτλαντα.

Στο πρόγραμμά μας αυτό, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε στην κυριολεξία τα πάντα και να απολαύσετε όλα όσα πραγματικά σας ελκύουν σ’ αυτήν τη χώρα.

Εδώ, σ΄ αυτές τις 11 ημέρες, θα γνωρίσετε το πραγματικό Μαρόκο, θα φτάσετε ακόμη και μέχρι την ακτή του Ατλαντικού στην Εσσαουίρα, θα περιπλανηθείτε με ειδικά jeep 4×4 στους αμμόλοφους της Μερτζούγκα, θα αγναντέψετε τη μεγαλειώδη έρημο Σαχάρα μέχρι τα βάθη της Μαυριτανίας και θα περιηγηθείτε στα σοκάκια της θρυλικής Ταγγέρης.

 

[wptab name=’ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ’]

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ (Πτήση, ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη δυτικόμορφη μεγαλούπολη του Μαρόκου, την Καζαμπλάνκα. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την πλατεία Μοχάμεντ Ε΄, το Βασιλικό Παλάτι, την κεντρική αγορά, θα περάσουμε έξω από το Τζαμί του βασιλιά Χασάν Β΄ (στάση για φωτογραφία, είσοδος προαιρετική), τις συνοικίες Ανφά και Χάμπους με τα ωραία κτίρια και τα πολλά καταστήματα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ – ΡΑΜΠΑΤ – ΤΑΓΓΕΡΗ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό την ήρεμη παραθαλάσσια πρωτεύουσα του Μαρόκου, το Ραμπάτ, μέσα από τα τείχη της οποίας κρύβεται μία μοντέρνα πόλη, με πολλά σημεία να μιλούν για το παρελθόν της. Άφιξη και περιήγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Παλάτι του Βασιλιά Χασάν Β’, την παλιά αγορά Oudaya Kasbah, το Μαυσωλείο του Μοχάμεντ Ε΄, το τζαμί με τον πύργο του Χασάν και τις κεντρικές λεωφόρους με τις πρεσβείες. κ.ά. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε παραλιακά για τη θρυλική Ταγγέρη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΓΓΕΡΗ – ΜΕΚΝΕΣ – ΦΕΖ

Πρωινή ξενάγηση στο κάστρο και τα σουκς της Ταγγέρης. Η Ταγγέρη κατοικήθηκε από τους Φοίνικες, τους Ρωμαίους, τους Βάνδαλους, τους Άραβες, καθώς και από αποικιακές δυνάμεις όπως Πορτογάλους, Ισπανούς, Βρετανούς και Γάλλους. Σήμερα είναι μία κοσμοπολίτικη πολιτεία που μαγεύει τον επισκέπτη και του φέρνει στο μυαλό σκηνές από ταινίες και μυθιστορήματα. Οι εικόνες μέσα από τα τείχη και τα σουκς προς τη θάλασσα και την αντίπερα όχθη της Ευρώπης και του Γιβραλτάρ είναι μοναδικές. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την παλιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα Μεκνές, όπου κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, μεταξύ των οποίων το Παλάτι του Μουλάι Ισμαήλ, τις «Βερσαλλίες του Μαρόκου» με τα μεγαλόπρεπα τείχη, τις αυλές με τα σιντριβάνια και την επίσης μεγαλόπρεπη πύλη Μπαμπ Ελ Μανσούρ του 17ου αιώνα. Συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό μας, την αυτοκράτειρα των πόλεων, τη Φεζ, στην οποία θα φθάσουμε αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

4η ΗΜΕΡΑ: ΦΕΖ  (Ξενάγηση)

Σήμερα δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στη Φεζ. Αν εξαιρέσει κανείς πως γύρω από το ιστορικό κέντρο έχει απλωθεί μία σύγχρονη πόλη, η Φεζ είναι η καρδιά του Μαρόκου, όπως την έβλεπαν οι ξένοι στα παλιά χρόνια πέρα από το Γιβραλτάρ. Η Φεζ έγινε και είναι ακόμη το πολιτιστικό και θρησκευτικό κέντρο του Μαρόκου. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησής μας στην πόλη θα δούμε πρωτίστως τη Μεντίνα, που από το 1981 έχει χαρακτηριστεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και που μαζί με τη Δαμασκό, το Κάιρο και το Μαρρακές, είναι από τις παλαιότερες μεσαιωνικές πόλεις του αραβικού κόσμου. Εδώ θα γνωρίσουμε το Τέμενος Καραουίν, το πρώτο ισλαμικό πανεπιστήμιο στο κόσμο, το παλαιό Ισλαμικό πανεπιστήμιο Μπου Ανάνια, το σιντριβάνι Νεζαρίν, το μαυσωλείο του Μουλάι Ιντρίς, την εβραϊκή συνοικία Ελ Μελάχ, το ανάκτορο του Χασάν Β΄ κ.ά. Ακόμη θα δούμε τα παλιά βυρσοδεψεία – βαφεία και το παζάρι που αφήνει άφωνο τον επισκέπτη. Τέλος, μία βόλτα στη νέα πόλη της Φεζ και από εκεί στο ξενοδοχείο μας, θα μας προσγειώσει στον σύγχρονο κόσμο. Η Φεζ είναι ιδανική για φωτογράφηση αλλά και για αγορές. Επωφεληθείτε από το ελεύθερο απόγευμά σας για μια νέα εξόρμηση. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΦΕΖ – ΙΦΡΑΝ ΜΙΝΤΕΛΤ – ΕΡΑΣΙΝΤΙΑ – ΕΡΦΟΥΝΤ 

Σήμερα το πρωί αναχωρούμε οδικώς με προορισμό το Ιφράν, όπου θα εκπλαγείτε αντικρίζοντας ένα ελβετικό χωριό με το χιονοδρομικό κέντρο του σε μια διαδρομή κατάφυτη από κέδρους και εντυπωσιακά τοπία. Στη συνέχεια περνάμε από τη Μιντέλτ – ένα χαρακτηριστικό χωριό στις παρυφές του μέσου Ατλάντα – και την Ερασιντία (η παλιά Ksar el Souk – οχυρό των Γάλλων λεγεωνάριων) στη Σαχαριανή πλευρά του Άτλαντα κοντά στα σύνορα με την Αλγερία. Συνεχίζουμε για την Ερφούντ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΕΡΦΟΥΝΤ, Ανατολή του ήλιου στη Μερτζούγκα με jeep 4X4, ΡΙΖΑΝΙ, Τινερχίρ, Κοιλάδα Τόντρα – ΝΤΑΝΤΕΣ (ή ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ)

Σήμερα το Versus έχει οργανώσει μια διαφορετική εκδρομή. Άλλη μια προσφορά του Γραφείου μας, που συνήθως δίνεται σαν προαιρετική με το ανάλογο κόστος. Το πολύ πρωινό ξύπνημα θα μας αποζημιώσει, όταν θα ανηφορίσουμε τους αμμόλοφους της Μερτζούγκα με ειδικά jeep για μία μαγευτική πανοραμική άποψη της ανατολής του ηλίου. Βρισκόμαστε ακριβώς στην είσοδο της απέραντης ερήμου και θα δούμε πως ο ήλιος χρωματίζει τους αμμόλοφους και τις οάσεις που απλώνονται μπροστά μας. Μια εμπειρία ζωής*. Στη συνέχεια θα κάνουμε μία παράκαμψη για να  επισκεφθούμε το Ριζανί,  ιερή πόλη των Αλλαουιτών στα σύνορα με τη Σαχάρα και θα κατευθυνθούμε προς την Τινερχίρ – μια σχετικά μεγάλη κωμόπολη χτισμένη γύρω από λόφους, που αποτελεί μια από τις ομορφότερες οάσεις του νότου. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η είσοδος στο Φαράγγι του Τόντρα. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα τις απότομες, βραχώδεις πλαγιές του. Η διαδρομή από την Τινερχίρ μέχρι την Ουαρζαζάτ είναι πανέμορφη, καθώς διασχίζουμε την κοιλάδα Νταντές, που βρίσκεται ανάμεσα στο Μεγάλο Άτλαντα και στο Τζεμπέλ Ζαχρό. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Νταντές (ή στην Ουαρζαζάτ). Διανυκτέρευση.

*Σημείωση : Η εκδρομή αυτή πιθανόν να γίνει την προηγουμένη ημέρα, με τη δύση του ήλιου

7η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΑΝΤΕΣ – ΜΠΟΥΜΑΛΝ – ΕΛ ΚΕΛΑΑ ΜΑΓΚΟΥΝΑ – ΣΚΟΥΡΑ – ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ – ΜΑΡΡΑΚΕΣ

Πρωινή αναχώρηση με τελικό προορισμό το Μαρρακές. Στη διαδρομή μας ανάμεσα στα φαράγγια και τις οάσεις θα συναντήσουμε δεκάδες τοπικούς οικισμούς στην κοιλάδα των «Χιλίων Κάσμπα», μεταξύ των οποίων η Μπουμάλν, η Ελ Κελάα Μαγκούνα και η Σκούρα. Άφιξη στην Ουαρζαζάτ, που εκτείνεται στο κέντρο ενός ερημικού οροπεδίου. Επίσκεψη στην πόλη και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε προς το Μαρρακές. Λίγο έξω από το είσοδο της πόλης, σε ένα κομμάτι του οροπεδίου, ιδρύθηκε από τους Γάλλους λεγεωνάριους το 1920 μία βάση στρατιωτικής μονάδας, όπου υπάρχουν σήμερα κινηματογραφικά στούντιο στα οποία έχουν γυριστεί πολλές κινηματογραφικές ταινίες (Studio Atlas). Στη συνέχεια σταματάμε στο Άιτ Μπεν Χαντού – χωριό προστατευόμενο από την Ουνέσκο – με χαρακτηριστικές Κάσμπες, όπου γυρίστηκαν και πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Η διαδρομή από το οροπέδιο και την «Πύλη του μεγάλου Νότου» είναι εντυπωσιακή. Ο δρόμος που οδηγεί στο Μαρρακές ενώνει μια σειρά από χαρακτηριστικά χωριά της βορινής πλευράς και διασχίζει την περιοχή της φυλής των Γκλάουα. Η διαδρομή στο φαράγγι Τιζίν Τίτσκα φθάνει σε υψόμετρο 2.260 μέτρων. Θα σταματήσουμε σε πόλεις – χωριά (Τιφουλτούτ), θα δούμε Κάσμπες – οχυρά και σταθμούς για τα καραβάνια, όπου θα συναντήσουμε πωλητές ημιπολύτιμων λίθων και απολιθωμάτων από τα βουνά. Άφιξη αργά το απόγευμα στο Μαρρακές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΡΡΑΚΕΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Τοποθετημένο σ’ ένα σταυροδρόμι σημαντικών εμπορικών δρόμων, ανάμεσα στην οροσειρά του Ατλάντα, τη Σαχάρα και την απεραντοσύνη των νοτίων περιοχών, το Μαρρακές είναι η πρωτεύουσα του Νότου και η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Αν το πράσινο είναι το χρώμα της Φεζ και το άσπρο του Ραμπάτ, το κόκκινο είναι το χρώμα του Μαρρακές. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα θαυμάσουμε τα τείχη, τα ερείπια των παλατιών Μπάχια, τους κήπους Μαζορέλ, την Κουτούμπια και τους τάφους των Saadi. Θα επισκεφθούμε τα σουκς και φυσικά τη θρυλική κεντρική πλατεία Τζαμάα Ελ Φνά, με τους πολυάριθμους μικροπωλητές, τους γητευτές των φιδιών, τους ζογκλέρ, πορτοφολάδες, τους φαρμακοτρίφτες κ.ά. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα μεταβούμε – όσοι το επιθυμείτε – για ένα ποτό στο διάσημο Chez Ali, για να παρακολουθήσουμε το Φολκλορικό Fantasia Show. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΡΡΑΚΕΣ, Ολοήμερη εκδρομή στην Εσσαουίρα

Ολοήμερη εκδρομή στην παραθαλάσσια πόλη της Εσσαουίρα. Στην περιοχή της Εσσαουίρα και του Μαρρακές φυτρώνουν οι αργανιές από τις οποίες  βγαίνει το πανάκριβο έλαιο Argan. Αναχώρηση το πρωί για μια διαδρομή περίπου 170 χιλιομέτρων προς τις ακτές του Ατλαντικού. Η Εσσαουίρα είναι μια πόλη ντυμένη στα μπλε, η οποία σήμερα έχει εξελιχθεί σε σημαντικό κέντρο μαροκινής καλλιτεχνικής δημιουργίας, με πολλούς ζωγράφους και καλλιτέχνες. Ανεβείτε στο κάστρο για να απολαύσετε τη θέα του ωκεανού. Γεύμα με τα τοπικά θαλασσινά (προαιρετικό, σε καλό εστιατόριο). Επιστροφή στο Μαρρακές. Διανυκτέρευση

10η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΡΡΑΚΕΣ

Μετά από αίτηση πολλών ταξιδιωτών, μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Μαρακές. Η ημέρα αυτή είναι ελεύθερη να χαρούμε μία παό τις ομορφότερες πόλεις της Αφρικής. Ιδανικός επίλογος σε ένα εντατικό πολιτιστικό ταξίδι.

11η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ – ΑΦΙΞΗ ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Ενίοτε το πρόγραμμα εκτελείται και με αντίστροφη φορά, ανάλογα με τις αεροπορικές πτήσεις.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

[/wptab]

[wptab name=’ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ’]

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάντε την κράτηση σας έως 14/06/14 και ταξιδέψτε απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που μόνο το Versus Travel μπορεί να σας εγγυηθεί, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Ωφεληθείτε έτσι έως από 150 €  – 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

Για τις πρώτες 11 συμμετοχές

Άτομο σε Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

 

999 €

 

+  290 €

Για τις επόμενες συμμετοχές

Άτομο σε Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

 

1.059 €

 

+ 290 €

Φόροι και λοιπές χρεώσεις: + 310 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

[/wptab]

[wptab name=’ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ’]

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* LUX & 5*: Ήτοι: Golden Tulip Farah Casablanca 5*, Andalusia Tanger 5*, Barcelo Fez 4* Sup. Xaluca Erfoud 5*, Xaluca Dades 5*, OperaPlaza Marrakech 4* Sup.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις και οι ξεναγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Οι είσοδοι στα μουσεία και τους προβλεπόμενους από το πρόγραμμα χώρους
 • Το Fantasia Show με ποτό
 • Η εκδρομή με jeep 4X4 στους αμμόλοφους της Μερτζούγκα με την ανατολή ή τη δύση του ηλίου
 • Η ειδική εκδρομή στην παραθαλάσσια Εσσαουίρα στις όχθες του Ατλαντικού
 • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί και συνοδοί
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του Γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. (310 €) 

Σημειώσεις:

 • Ta ξενοδοχεία 5* στο Μαρόκο δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματική τους κατηγοριοποίηση και στα διεθνή standard. Συμβαίνει πολλές φορές στο Μαρόκο ένα ξενοδοχείο 4* superior να είναι πολύ καλύτερο από ξενοδοχεία 5*. Έτσι το Versus Travel κάνει  προσπάθεια επιλογής ξενοδοχείων με δικά του κριτήρια πραγματικής ποιότητας, δοκιμασμένα, που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως.
 • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι στην πραγματικότητα δίκλινα με προσθήκη τρίτου πτυσσόμενου κρεβατιού και δεν ενδείκνυνται για ενήλικες

 

 

 [/wptab]

[wptab name=’ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ’]

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
 • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
 • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
 • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
 • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.

 

[/wptab]

[end_wptabset]

Pin It on Pinterest

Share This