Με 50 χρόνια εμπειρία στο χώρο των οργανωμένων εκδρομών γνωρίζουμε πλέον καλά τι σημαίνει αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Το γραφείο μας προσφέρει επιπλέον και τις παρακάτω υπηρεσίες:

Ακτοπλοϊκά Εισητήρια

Σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρίες βρίσκουμε για εσάς τα πιο οικονομικά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς. Αναζητείστε τα δρομολόγια που σας εξυπηρετούν εδώ: http://www.skantzostravel.com/routes/ και επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση έκδοση και παραλαβή των εισιτηρίων σας.

Αεροπορικά Εισητήρια

Αναζητούμε για εσάς τους πιο οικονομικούς ναύλους για όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό και εκδίδουμε άμεσα τα εισιτήρια σας, τα οποία μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία μας ή μέσω email.

Σχολεία - Σχολές

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά μαθητών και σπουδαστών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και διοργανώνουμε εκδρομές και εκδηλώσεις, πάντα με αίσθημα ευθύνης για την ασφαλή μεταφορά τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας να οργανώσουμε για εσάς εκπαιδευτικές εκδρομές, που θα μείνουν αξέχαστες στους μαθητές και σπουδαστές σας. Τέλος, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση θεματικών εκδρομών (π.χ. ταξίδια γευσιγνωσίας, οινογνωσίας κ.λ.π.), που μπορούν να δώσουν στους σπουδαστές των αντίστοιχων αντικειμένων μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις.

Σύλλογοι

Περίπατοι, περιηγήσεις, πεζοπορία, αναρριχήσεις, ορειβασία αλλά και χορός, διασκέδαση, ξεκούραση για όλους τους συλλόγους, ανάλογα με τις δράσεις και τα ενδιαφέροντά τους. Το Skantzos Travel αναλαμβάνει τις μετακινήσεις σας, αλλά και οργανώνει για εσάς οποιαδήποτε δραστηριότητα επιλέξετε.

Αθλητικές Ομάδες

Αναλαμβάνουμε τις μετακινήσεις των αθλητών ομάδων όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, σε όλη την Ελλάδα προβλέποντας πάντα και τις σχετικές απαιτήσεις μετακίνησης του εξοπλισμού τους, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας, όλες τις εποχές του χρόνου.

Ενοικιάσεις Πολυτελών Πούλμαν

Τα πιο πολυτελή ιδιόκτητα πούλμαν βρίσκονται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περίσταση, απαιτεί η δραστηριότητα της επιχείρησή σας. Ενημερώστε μας για τις απαιτήσεις σας και θα βρούμε για εσάς το καταλληλότερο όχημα.

Pin It on Pinterest

Share This