Ημερήσια Εκδρομή
Κρουαζιέρα στον Ισθμό
Οινογευσία στη Νεμέα – Ναύπλιο

Κυριακή 17/05/2020 – Τιμή συμμετοχής: 35 €

Πρόγραμμα
Αναχώρηση γύρω στις 8.00 με πρώτο προορισμό μας τον περίφημο Ισθμό της Κορίνθου, που έχουμε συνηθίσει να θαυμάζουμε από ψηλά, αλλά σήμερα θα ζήσουμε μία διαφορετική εμπειρία διασχίζοντάς τον με καράβι. Η κρουαζιέρα μας θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το περίφημο αυτό τεχνικό έργο, που τόσο πολύ άλλαξε την ελληνική ναυσιπλοΐα.
Αμέσως μετά την κρουαζιέρα μας, συνεχίζουμε για μια ακόμα μοναδική εμπειρία στο οινοποιείο Μπαϊρακτάρης στη Νεμέα. Εδώ αφού ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις οινοποιείου, και ενημερωθούμε για όλα τα στάδια παραγωγής του κρασιού, θα έχουμε την ευκαιρία για μια γευστική δοκιμή των κρασιών με συνοδεία τυριών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί και χώρος λιανικής πώλησης με αξεσουάρ κρασιού και συσκευασίες δώρων και προϊόντα του κτήματος Μπαϊρακτάρη (κρασί, λάδι, ελιές, πετιμέζι), για όποιον επιθυμεί να προμηθευτεί τα τοπικά προϊόντα.
Μετά την όμορφη αυτή εμπειρία συνεχίζουμε την βόλτα μας για το αγαπημένο μας Ναύπλιο, στο οποίο θα φτάσουμε το μεσημέρι. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό (έξοδα ατομικά), βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης και στο λιμανάκι με την μαγευτική θέα στο Μπούρτζι. Συγκέντρωση το απόγευμα και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σημειώσεις
Παιδάκια έως 5 ετών δωρεάν
-Παιδάκια 6 έως 12 ετών τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 18 €.

-Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να γίνουν αναλόγως των καιρικών συνθηκών την ημέρα της εκδρομής και πάντα με πρωταρχικό στόχο την ασφάλειά σας.
-Ακυρώσεις θέσεων-επιστροφή χρημάτων έως την Τετάρτη 13/05/2020

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
-Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
-Κρουαζιέρα στον Ισθμό με το υπέροχο «πειρατικό» καράβι Captain Morgan
-Είσοδος & οινογευσία στο οινοποιείο Μπαϊρακτάρη
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Αρ.Ασφ.110122/9 της Εθνικής Ασφαλιστικής)
-Αρχηγός-συνοδός
-ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Τρόπος πληρωμής

  • Στους χώρους του γραφείου μας, Ακακιών 52, Πολύδροσο Αμαρουσίου 
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

    Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.61.35.563 ή στο email: info@skantzostravel.com

Pin It on Pinterest

Share This