ΑΠΟΚΡΙΕΣ – ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2018

Καρναβάλι Ξάνθης

Καβάλα – Θεσσαλονίκη

17-18 & 19/02/2018 (3 ημέρες)

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η Ημέρα: Σάββατο 17/02/2018
Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο και αναχώρηση στις 7.30 για την Νύφη του Θερμαϊκού, την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το μεσημεράκι στην όμορφη συμπρωτεύουσα και ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στην πόλη, να επισκεφθούμε τα αξιοθέατα και να γευματίσουμε (φαγητό ελεύθερο). H Παλιά & Νέα Παραλία, ο Λευκός Πύργος, η Αρχαία Αγορά, το Ανάκτορο του Γαλέριου & οι Βυζαντινοί Ναοί του Αγίου Δημητρίου & της Αγίας Σοφίας μας περιμένουν για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές τους.

Συγκέντρωση το απόγευμα και αναχώρηση για την γραφική Καβάλα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Κυριακή 18/02/2018
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τη Λίμνη Βιστωνίδα, έναν από τους ομορφότερους υγροβιότοπους της Ελλάδας, με λιμνοθαλάσσια και λιμναία χαρακτηριστικά. Θα επισκεφθούμε το γραφικό Πόρτο Λάγος, το οποίο βρίσκεται στο σημείο όπου η Λίμνη Βιστωνίδα ενώνεται με το Θρακικό Πέλαγος, σε μια τοποθεσία που συνδυάζεται με τρόπο μοναδικό το πράσινο του δάσους και το γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας. Σήμα κατατεθέν του χωριού η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μιας ξύλινης πλωτής εξέδρας. Αμέσως μετά αναχωρούμε για την Ξάνθη για να παρακολουθήσουμε το εκπληκτικό της καρναβάλι, το μεγαλύτερο της Βόρειας Ελλάδας. Με πορεία 50 ετών και χιλιάδες μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές το Ξανθιώτικο Καρναβάλι θα σας χαρίσει υπέροχες στιγμές ξεφαντώματος  με την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση και το «Κάψιμο του Τζάρου». Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη και να παρακολουθήσετε την παρέλαση. Συγκέντρωση αργά το απόγευμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Κ. Δευτέρα 19/02/2018
Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την όμορφη πόλη της Καβάλας, τη «Γαλάζια Πόλη» ή «Μέκκα του Καπνού». Επισκεφθείτε την παλιά πόλη,  το ιστορικό Ιμαρέτ, το Μουσείο Καπνού, και τις Καμάρες (το υδραγωγείο του παρελθόντος). Αναχώρηση νωρίς το μεσημέρι για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση.

Τιμή συμμετοχής: 125 € / ανά άτομο
Επιβάρυνση μονόκλινου: +35 €
Παιδιά έως 5 ετών δωρεάν (σε δίκλινο με δύο ενήλικες)
Παιδιά 6-12 ετών: 90 €

Σημείωση
-Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 02/02/2018
-Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να γίνουν αναλόγως των καιρικών συνθηκών τις ημέρες της εκδρομής και πάντα με πρωταρχικό στόχο την ασφάλειά σας.

-Ακυρώσεις θέσεων-επιστροφή χρημάτων έως την Δευτέρα 05/02/2018

Περιλαμβάνονται
-Μετακινήσεις με πολυτελές – κλιματιζόμενο πούλμαν

-2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο υπέροχο Oceanis Hotel στο κέντρο της Καβάλας (http://www.oceaniskavala.gr/)
-Αρχηγός – Συνοδός
-ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Οι είσοδοι σε μουσεία και χώρους ενδιαφέροντος

Τρόπος πληρωμής

  • Στους χώρους του γραφείου μας, Ακακιών 52, Πολύδροσο Αμαρουσίου
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

    Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.61.35.563 ή στο email: info@skantzostravel.com

Pin It on Pinterest

Share This