Ημερήσια Εκδρομή
Λίμνη Στυμφαλία – (Μουσείο Περιβάλλοντος)
Λίμνη Δόξα – Μονή Αγίου Γεωργίου

Κυριακή 18
/10/2020 

Πρόγραμμα
Αναχώρηση στις 8.00 από το Πολύδροσο Αμαρουσίου & στις 8.15 από το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας για τον πρώτο προορισμό μας τη Λίμνη Στυμφαλία, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα σε καταπράσινα τοπία, θα κάνουμε την πρώτη στάση μας στο τοπικό Μουσείο Περιβάλλοντος, που επιδιώκει να καταδείξει την αλληλεξάρτηση ανθρώπου και φύσης και εστιάζει στην αρμονική συνύπαρξή τους στη λεκάνη της Στυμφαλίας.
Γενική είσοδος στο μουσείο: 4 € – Ελεύθερη είσοδος: νέοι έως 18 ετών, φοιτητές & σπουδαστές, άτομα άνω των 65 ετών, άνεργοι,  κάτοχοι κάρτας πολιτισμού, δημοσιογράφοι, στρατιώτες κ.α.)
Αμέσως μετά συνεχίζουμε για την εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς Λίμνη Δόξα και το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου για προσκύνημα και για να ξεναγηθούμε στη Μονή. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το υπέροχο γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο, φτιαγμένο από τους μοναχούς, αλλά και να θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα της λίμνης, και του τοπίου από τον εξώστη του Μοναστηριού. Επόμενη στάση το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου στη Λίμνη Δόξα, που κτίστηκε πάνω σε μια λωρίδα ξηράς. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα, απολαμβάνοντας παραδοσιακές γεύσεις (έξοδα ατομικά). Μετά το γεύμα μας αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή συμμετοχής: 18 €
Παιδάκια 4 έως 12 ετών τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 12 €
Παιδάκια έως 3 ετών δωρεάν

 

Σημειώσεις

Παιδάκια έως 5 ετών δωρεάν
-Παιδάκια 6 έως 12 ετών τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 8 €
– Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να γίνουν αναλόγως των καιρικών συνθηκών την ημέρα της εκδρομής και πάντα με πρωταρχικό στόχο την ασφάλειά σας.
-Ακυρώσεις θέσεων-επιστροφή χρημάτων έως την Πέμπτη 15/10/20

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός – Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Αρ.Ασφ.110122/9 της Εθνικής Ασφαλιστικής)
  • ΦΠΑ 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •  Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Τρόπος πληρωμής

  • Στους χώρους του γραφείου μας, Ακακιών 52, Πολύδροσο Αμαρουσίου
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

    Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.61.35.563 ή στο email: info@skantzostravel.com

Pin It on Pinterest

Share This