Πρόγραμμα Εκδρομής Σάββατο 11/01 & Κυριακή 12/01/2020
Παναγία Προυσιώτισσα – Καρπενήσι – Μεγάλο Χωριό
Τιμή συμμετοχής: 65 €

1η Ημέρα Σάββατο 18/11/2017: Αθήνα – Μεγάλο Χωριό – Καρπενήσι
Αναχώρηση στις 8.00 για τον πρώτο προορισμό μας το γραφικό Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας μέσω μιας υπέροχης διαδρομής με φυσικά τοπία που θα σας κόψουν την ανάσα. Κτισμένο σε υψόμετρο 750 μέτρων στις πλαγιές της Καλιακούδας με θέα στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη, αλλά και στην αντικρινή Χελιδόνα, το Μεγάλο Χωριό, διατηρεί σε μεγάλο βαθμό όμως την αυθεντική ατμόσφαιρα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του. Κάντε τον περίπατό σας στα όμορφα σοκάκια ή στη ρεματιά με τα γεφυράκια σε μια διαδρομή «πνιγμένη» στο πράσινο. Γευτείτε το εκπληκτικό γαλακτομπούρεκο στα μικρά καφενεδάκια του χωριού ή προμηθευτείτε τοπικά, αγνά προϊόντα από τα γραφικά μαγαζάκι του χωριού. Παραμονή για γεύμα σε τοπική ταβέρνα (φαγητό ελεύθερο). Μετά το φαγητό μας αναχώρηση για το Καρπενήσι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την όμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, της «Ελβετίας της Ελλάδας». Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Κυριακή 19/11/2017: Παναγία Προυσιώτισσα – Αθήνα
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση από το ξενοδοχείο με προορισμό μας την περίφημη Ιερά Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας. Σύμφωνα με την παράδοση, η ίδρυση της μονής τοποθετείται στα χρόνια του εικονομάχου αυτοκράτορα Θεόφιλου (829-842 μ.Χ.) και συνδέεται με τις περιπέτειες και την εμφάνιση της ιερής εικόνας της Παναγίας από την Προύσα της Βιθυνίας της Μικράς Ασίας σε σπήλαιο της Ευρυτανίας. Το καταφύγιο της εικόνας, αποτελεί τη σημερινή τοποθεσία που χτίστηκε η μονή, περιτριγυρισμένη από ένα επιβλητικό και άγριο φυσικό τοπίο. Παραμονή για προσκύνημα. Συνεχίζουμε την βόλτα μας με επίσκεψη στο γραφικό χωριό Κορυσχάδες, όπου θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή συμμετοχής: 65 € / ανά άτομο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια – Επιβάρυνση μονόκλινου:  20 €

Σημειώσεις
-Ακυρώσεις θέσεων-επιστροφή χρημάτων έως την Παρασκευή 03/01/20
Παιδάκια έως 5 ετών δωρεάν σε δίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες
-Παιδιά 6-12 ετών τιμή συμμετοχή: 35 € σε τρίκλινο με δύο ενήλικες

-Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να γίνουν αναλόγως των καιρικών συνθηκών την ημέρα της εκδρομής και πάντα με πρωταρχικό στόχο την ασφάλειά σας.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με πολυτελές – κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο Deluxe Hotel Anesis 3* (http://www.anesis.gr/)
  • Αρχηγός – Συνοδός
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Φαγητά & ποτά

Τρόπος πληρωμής

  • Στους χώρους του γραφείου μας, Ακακιών 52, Πολύδροσο Αμαρουσίου 
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

    Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.61.35.563 ή στο email: info@skantzostravel.com

Pin It on Pinterest

Share This