Πρόγραμμα Εκδρομής Πάσχα 2018

Ζάκυνθος

06/04/2018-09/04/2018 (4 ημέρες)

Μ .Παρασκευή 06/04/18
Αναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση για καφέ θα φτάσουμε στο λιμάνι της Κυλλήνης από όπου θα πάρουμε το καράβι, που θα μας περάσει στο νησί της Ζακύνθου. Φτάνοντας θα επισκεφτούμε την   Πλατεία της Πόλης για την παρακολούθηση της Λιτανείας του Εσταυρωμένου και την Αποκαθήλωση. Το μεσημεριανό μας θα πραγματοποιηθεί σε τοπική ταβέρνα (προαιρετικά).  Άφιξη στο ξενοδοχείο στον Λαγανά 4 χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το  βράδυ θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο με νηστίσιμο μπουφέ. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για ένα γραφικό χωριό της περιοχής, όπου θα παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μ. Σάββατο 07/04/18
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφτούμε  το οινοποιείο και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το γνωστό κρασί verdea. Συνεχίζουμε για την εκκλησία της Αγίας Μαύρας με τις υπέροχες τοιχογραφίες και εικόνες. Συνεχίζοντας βόρεια του νησιού θα καταλήξουμε στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών όπου θα έχουμε τη δυνατότητα επίσκεψης στα Γαλάζια σπήλαια, και στην πιο δημοφιλή παραλία του Ναυαγίου (προαιρετικά). Εκεί θα παραμείνουμε για μεσημεριανό νηστίσιμο φαγητό σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την πόλη όπου θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.                                   

Κυριακή του Πάσχα 08/04/18
Χριστός Ανέστη!!! Μετά το πρωινό θα αρχίσουν να σερβίρονται πασχαλινοί μεζέδες. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει στο ψήσιμο του Οβελία. Φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικά σε τοπική ταβέρνα για φαγητό, μουσική με καντάδες και γλέντι.

Δευτέρα του Πάσχα 09/04/18
Πρωινό και αναχώρηση για την τελευταία βόλτα στο νησί της Ζακύνθου. Θα επισκεφτούμε το τοπικό Μαντολατοποιείο για να δοκιμάσουμε παραδοσιακά γλυκά όπως μαντολάτα, παστέλια και μάντολες. Θα επισκεφτούμε το ωραιότερο μπαλκόνι του νησιού  τη Μπόχαλη για καφέ και το παραδοσιακό γλυκό φρυγανιά. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον ναό του Αγίου Διονυσίου που είναι ο πολιούχος του νησιού. Κατόπιν  θα παραμείνουμε ελεύθεροι στην πόλη για τα τελευταία ψώνια. Επιβίβαση στο πλοίο για την Κυλλήνη το οποίο αναχωρεί μ.μ. Έπιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής: 195 €
Διαφορά μονόκλινου: 65 €

Σημείωση
-Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν με δύο ενήλικες
-Παιδιά 3-12 ετών 105 € με δύο ενήλικες

 

 

 

Σημειώσεις
-Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να γίνουν αναλόγως των καιρικών συνθηκών τις ημέρες της εκδρομής και πάντα με πρωταρχικό στόχο την ασφάλειά σας.

-Ακυρώσεις θέσεων-επιστροφή χρημάτων έως την Δευτέρα 26/3/2018

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • Μετακινήσεις με πολυτελές-κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Majestic Hotel & SPA 4* (http://hotelmajesticspa.gr/el/) 
 • Νηστίσιμο δείπνο την Μεγ. Παρασκευή
 • Αναστάσιμο δείπνο
 • Πασχαλινό γεύμα
 • Αρχηγός – Συνοδός
 • Ξενάγηση στο νησί

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο / ανά διανυκτέρευση (πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο) 
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Kαραβάκι για τις Γαλάζιες σπηλιές 
 • Kαραβάκι για τις Γαλάζιες σπηλιές & το Ναυάγιο 
 • Δείπνο σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα με ζωντανή μουσική την Κυριακή 8/4/2018 (προαιρετικά)

 

 

 

Τρόπος πληρωμής

 • Στους χώρους του γραφείου μας, Ακακιών 52, Πολύδροσο Αμαρουσίου
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

  Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.61.35.563 ή στο email: info@skantzostravel.com

Pin It on Pinterest

Share This