Σπήλαιο Λιμνών – Πλανητέρο – (Λεβίδι)

Ημερήσια Εκδρομή – Κυριακή 16/02/2020
Τιμή συμμετοχής: 17 € (πούλμαν)

Πρόγραμμα
Συγκέντρωση γύρω στις 8.00 και αναχώρηση για τον πρώτο προορισμό το εκπληκτικό Σπήλαιο των Λιμνών. Το σπήλαιο είναι ένα σπάνιο δημιούργημα της φύσης. Εκτός από τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους, τις μυστηριώδεις στοές και τους παράξενους σταλακτιτικούς σχηματισμούς του, έχει κάτι αποκλειστικά δικό του: τις αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες (εκτείνονται σε τρεις ορόφους), που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του στον κόσμο! Το αξιοποιημένο μήκος του σπηλαίου προς το παρόν ανέρχεται σε 500 μέτρα. Περιλαμβάνει εγκατάσταση καλλιτεχνικού φωτισμού. Ο επισκέπτης μπαίνει στο σπήλαιο από τεχνητή σήραγγα, που καταλήγει κατ΄ ευθείαν στο δεύτερο όροφο. Οι διαστάσεις του τμήματος αυτού προκαλούν δέος, έκσταση και θαυμασμό. Η διάβαση των λιμνών γίνεται από υπερυψωμένες τεχνητές γέφυρες και η διαδρομή διαρκεί περίπου 35 λεπτά.

Εισιτήρια Κοινά (Ενηλίκων): 9,00 € – Εισιτήρια Παιδικά : 4,50 €
Εισιτήρια Φοιτητικά – Πολυτέκνων – Ανέργων – Κατόχων Κάρτας Πολιτισμού – Υπερηλίκων άνω των 65 ετών (Με ένδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 4,50 €
Εισιτήρια ομαδικά Ενηλίκων (άνω των 30 ατόμων): 7,00 €

Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για τον επόμενο προορισμό μας το πανέμορφο Πλανητέρο σε υψόμετρο 700 μέτρων σε ένα μοναδικό τοπίο που κυριαρχούν οι καρυδιές και πλατάνια και τα ορμητικά νερά γύρω από τις πηγές του Aροάνιου ποταμού. Το χωριό περιστοιχίζεται από ένα απίστευτο δάσος με υπεραινώβια πλατάνια και  νεροτριβές – η μια από τις οποίες ακόμα λειτουργεί. Σε κάποια από τα τεράστια, παλιά πλατάνια η διάμετρος του κορμού φτάνει τα 4 μέτρα. Η περιοχή του Πλανητέρου βρίσκεται εντός της περιοχής Natura 2000 «Όρος Χελμός και ύδατα Στυγός». Εδώ θα παραμείνουμε και για το γεύμα μας σε κάποια από τις ταβέρνες που λειτουργούν γύρω από τις πηγές (ιδανικές για πέστροφα).
Αμέσως μετά θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μας, με ενδιάμεση στάση στο όμορφο Λεβίδι για να απολαύσουμε το απογευματινό μας καφεδάκι.

Σημειώσεις:
Παιδάκια έως 5 ετών δωρεάν
-Παιδάκια 6 έως 12 ετών τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 8 €
-Ακυρώσεις θέσεων-επιστροφή χρημάτων έως την Τετάρτη 12/02/2020

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
-Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
-Αρχηγός-συνοδός
-ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:
-Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό
-Φαγητά και ποτά
-Η είσοδος στο Σπήλαιο των Λιμνών (αν μαζευτούν πάνω από 30 άτομα, που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία-ενήλικες- η τιμή του εισιτηρίου θα διαμορφωθεί στο ποσό των 7€-ομαδικό)

Τρόπος πληρωμής

  • Στους χώρους του γραφείου μας, Ακακιών 52, Πολύδροσο Αμαρουσίου 
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

    Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.61.35.563 ή στο email: info@skantzostravel.com

Pin It on Pinterest

Share This